Közgazdasági végzettséggel rendelkezem. Azonban pályám kezdetén volt egy – ma már azt gondolom, sorsfordító – találkozásom egy kedves, nyugdíj előtt álló hölggyel. Ő megmutatta nekem a beszerzés, a logisztika szépségeit és arra inspirált, hogy ezen az úton menjek tovább.


Beszerzési és kereskedelmi közép- és felsővezetőként dolgoztam az elmúlt 20 évben. Munkám része volt a beszerzés, a logisztika és a kereskedelem folyamatainak kiépítése, stratégiai és operatív működtetése. Sikeres projekteket vezettem az új vevők/termékek bevezetése, a minőségügy és az IT területén. Rendszerszintű ismeretekkel rendelkezem az ISO9001, AS9100, IATF16941 szabványokról, bevezetésüknek és működtetésüknek folyamatáról, az auditok lebonyolításáról.


Mindig szerettem tervezni, szervezni, alkotni. Szükségesnek tartom a változatosságot és a változásokat, mert azok segítik a továbbfejlődést, a folyamatos tanulást. A változás iránti vágyam segített abban a döntésben, hogy elindítsam saját vállalkozásomat. Stratégiai és folyamatorientált gondolkodásommal, vezetői tapasztalatommal olyan egyéni vállalkozók, kis-és középvállalkozások sikeréhez szeretnék hozzájárulni, akik számára fontos a költséghatékony, eredményorientált munkavégzés.