Ingatlanközvetítés:


Nincs annál nagyobb ösztönzés, mint az a tudat, hogy mások hisznek bennünk. Amikor Önök felkeresnek Bennünket, ezt a hitet közvetítik felénk. Ezért fontos számunkra, hogy az együttműködésünk során elérjük a közös célt, a jól végzett munka utáni elégedettség érzését.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megismerjük egymást, mondják el nekünk az álmaikat, elvárásaikat. Mert új otthont vásárolni vagy a régit eladni: ez nagy lépés az életünkben. Szeretnénk jól dönteni, és gördülékenyen megoldani az adás-vételt. Mi szakmai tudásunk legjavával, támogatásunkkal vezetjük végig partnereinket az ingatlantranzakcióik során.

Csapatunk magas minőségű szolgáltatási színvonalon támogatja Partnereinket abban, hogy közösen megoldást találjunk az Ön problémájára - legyen ez az ingatlan értékesítése vagy vásárlása, ügyvédi támogatás, hiteltanácsadás, biztosítás, vagy egyéb, az ingatlanhoz kapcsolódó adminisztrációs tevékenység.

Város: Budapest XXIII. kerület
Ár: 255 000 000 Ft
Szoba: 5+2 fél
Alapterület: 232 m2
További információ

A XXIII. kerületben Soroksáron, 10 perc sétára a Hősök terétől, eladó egy modern családi ház, ami egy 350 m2-es telken található. Az ingatlanon található egy 150 m2-es és egy 52 m2-es lakóépület + egy 30 m2-es garázs.

Érdekel!
Város: Székesfehérvár
Ár: 34 000 000
Szoba: 2+1 fél
Alapterület: 55 m2
További információ

Székesfehérváron a Sarló utca forgalommentes részén eladó lifttel rendelkező épületben egy 4. emeleti, 55 m2-es napfényes, erkélyes lakás.

Érdekel!
Város: Székesfehérvár
Ár: 60 000 000
Szoba: 3
Alapterület: 134 m2
További információ

Székesfehérváron 2010-ben újjáépült családi ház eladó. Az ingatlan az Álmos Vezér utcában, a Hétvezér tér közelében helyezkedik el. Az összesen 134 nm-es lakóház 380 nm-es telekre épült. Alápincézetlen, földszintes, megkezdett tetőtér beépítéssel, az udvaron nagy terasszal, fedett tárolóval.

Érdekel!

Folyamatosan bővülő ingatlankínálattal állunk az érdeklődők rendelkezésére. Forduljon hozzánk ingatlanügyeidben, mert szakértelmünknek köszönhetően időt és pénzt is megspórolhat. Megoldást találunk a legtöbb helyzetre.

Hogy hogyan csináljuk? Keressen bennünket egy kötetlen beszélgetésre és mindent elmondunk! Várjuk jelentkezését!

Adatkezelési tájékoztató